Brenda Baratinni (27) snijdt de penis van haar minnaar (42) af uit wraak omdat hij pikante video’s van hen aan zijn vrienden had laten zien.

Boekhoudster Brenda Baratinni krijgt 13 jaar cel voor het afknippen van de penis van Sergio Fernandez. De Argentijnse rechtbank achtte haar schuldig voor poging tot doodslag. De blonde furie bekende dat ze de aanval had gepland. Na haar arrestatie werd ze er van beschuldig 90 procent van de edele delen van Fernandez te hebben verwijderd, met levenslange verwondingen tot gevolg. Niet alleen zijn penis moest er aan geloven, ook één testikel werd weggesneden.

“Hij pleegde een inbreuk op mijn privacy, mijn leven en mijn carrière”, zei de Argentijnse tegen de rechter. Maar die zette de aanklacht van ‘het veroorzaken van ernstige verwondingen’ om in ‘poging tot doodslag’.

Fernandez vertelde aan de rechtbank dat ze tegen hem had gezegd dat ze een verrassing voor hem had. Ze zette hem een fluwelen masker op en bond hem vast.

Eenmaal vastgebonden confronteerde Brenda hem met de foto’s en video’s van hen beiden, die hij aan zijn vrienden had laten zien en knipte vervolgens  zijn geslachtsdelen af met een tuinschaar.

De buren hoorden het geschreeuw en snelden ter hulp. Brenda vertelde hen dat ze verkracht was. Ze troffen Fernandez aan in een plas bloed. Hij raakte in een coma, maar overleefde de aanslag wel. Fernandez vertelde aan de rechter dat zijn mannelijkheid nu anders is en dat hij nog altijd paniekaanvallen heeft. Brenda heeft haar eigen ‘carrière’ nu geschonden en mag dertien jaar gaan nadenken in een Argentijnse cel. Fernandez heeft één en ander uit te leggen aan zijn echtgenote.