Miss Celine Van Ouytsel haalt bij de voorstelling van de miss België meteen de wereldpers.

Zaterdagavond vond de 52ste Miss België verkiezing plaats. De show ging Live op Eclips TV. Miss België is al sinds een paar jaar verbannen van de nationale zenders. De show was naar miss-traditie langdradig en bijwijlen stuntelig. Maar gelukkig was er de Kempense Celine Van Ouytsel. Voor het eerst sinds jaren een terechte winnares. Een meisje met uitstraling, inhoud en een bijzondere openingsact.

Bij de voorstelling van de 32 kandidaten donderde Celine namelijk van de trappen. Zij was niet de enige die het moeilijk had om op de onmogelijke schoentjes overeind te blijven, maar Celine gaf net dat tikkeltje meer. Het meisje stond weer op met de grandeur van een diva en liep zelfverzekerd het podium af alsof er niets was gebeurd. Het werd pas achteraf duidelijk dat zij wat had achtergelaten. Aanvankelijk leek het alsof er een schoen onderaan de trap lag, maar het werd snel duidelijk dat de blonde van Herentals een bh was verloren. Je moet het maar doen. Waar dat onding vandaan kwam, is onduidelijk, wellicht was die toen ze opkwam blijven haken aan het ‘Conchita’-kleed.

Celine maakte haar favorietenrol waar en won uiteindelijk. Eerder dit jaar kreeg ze de haat van de misskandidaten op de hals toen ze Miss Antwerpen werd. Celine heeft niet alleen een masterdiploma rechten, maar is ook een influencer. Dat ze hersenen heeft, kon de verliezers weinig schelen, dat ze 60.000 volgers heeft op Instagram beschouwden ze als concurrentievervalsing.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Grateful ❤️ #mb2020 #missbelgium

Een bericht gedeeld door ✯CECE✯ (@celinevanouytsel) op

Wat maakt het uit, België heeft voor het eerst sinds jaren een miss België die die naam waardig is. En dat akkefietje van de bh is gewoon een lekker extraatje.