Miss Frank Molnar, Marissa Galle is een genot om naar te kijken

Ze beleeft de Amerikaanse droom…

Op vakantie gaan naar Las Vegas en er ondertussen twee jaar wonen. Dat is zowat heel kort door de bocht het leven van onze succesvolle makker Frank Molnar en zijn welgevormde lief, Marissa Galle.

Toen Frank voor een jaar naar Nevada trok om er foto- en videoproducties te maken, volgde de ravissante Marissa uiteraard in zijn kielzog. Dat de vele, en toch wel grote producties met de grootsten der aarde, zich maar blijft opstapelen, ze ondertussen een vaste stek hebben gevonden en de juiste visa in orde hebben maakt dat de twee ondertussen volwaardige ‘Nevadians‘ zijn en al twee jaar lang genieten van werken onder de stralende zon met pauzes in hun eigen zwembad. 

En zwembad? Laat dit gewoon de biotoop van Marissa zijn. Of heb je haar nog nooit in bikini gezien? In de ‘Story’ laat Frank zelfs weten dat ze klaar zijn voor een volgende stap in hun leven: kindjes.

2

Image 2 of 16

Credits: Instagram/Frank Molnar

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More