Eerder deze week ging een filmpje rond van een onmens die vanuit het niets een 92-jarige vrouw omver duwde. Dit is de dader in kwestie…

Ook in de US of A lopen crimineeltjes soms weer vrij rond, luttele uren nadat ze opgepakt zijn. Rashid Brimmage is daar een mooi voorbeeld van.

Eerder deze week ging een filmpje rond, waarin te zien was hoe een kerel een bejaarde vrouw een duw geeft, en dit zonder enige aanleiding. De vrouw valt met haar hoofd tegen een brandkraan.

Speurders herkenden op de beelden de tronie van Rashid Brimmage: ze hebben hem dan ook al meer dan honderd keer opgepakt. Alleen al dit jaar werd hij opgepakt voor onder andere intimidatie en afpersing (februari), een poging tot inbraak (5 maart) en het bezit van verdovende middelen en mishandeling (9 maart).

In totaal werd hij al 103 keer opgepakt voor feiten als drugsbezit, inbraak, diefstal enzovoort. Zijn huzarenstukje tot hiertoe? Een dertienjarig meisje onder haar kleren betasten terwijl hij aan zijn slinger trok.

Nog leuk om weten is, dat hij al opnieuw op vrije voeten is. Volgens zijn sociaal assistente is Rashid namelijk geen dader, maar een slachtoffer. Hij heeft een bipolaire stoornis en krijgt daar niet de juiste hulp voor. Soit, een ‘jongere met psychische problemen’ dus.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.