MMA-vechter McGregor heeft een groot bakkes en het gouden hart

In 2013 had Conor McGregor (32) een uitkering van 188 euro.

Naar aanleiding van zijn gevecht – op 23 januari – tegen Dustin Poirier, post de Ierse MMA-vechter, Conor McGregor een nostalgische post. In 2014 knokte hij ook al keer tegen Poirier. Hij won en diezelfde dag nog tekende hij zijn monstercontract bij de UFC.

“Lorenzo (Fertitta, voormalige CEO van de UFC, red.) bracht mij naar zijn kantoor, samen met mijn manager Audie Attar”, vertelt McGreggor op Instagram. “Hij legde ons een contract voor met een getal dat ik nog nooit eerder in mijn leven had gezien. Het was meteen een van de grootste contracten in de geschiedenis van de gevechtsport. Een keerpunt in mijn carrière. Professioneel én financieel. En net tegen Poirier keer ik straks terug – ik kan eindelijk terug doen waar ik van hou.”

Sindsdien boerde McGregor helemaal niet slecht. Hij heeft zijn eigen whiskymerk ‘Proper Twelve’ en een kledinglijn onder de naam ‘August McGregor’. Straks keert hij voor de derde keer terug uit zijn pensioen. En dat doet hij niet alleen maar voor de centen. De Ier met het groot bakkes heeft ook een gouden hart. Hij beloofde dat hij 500.000 dollar (423.000 euro) zal doneren aan het goede doel van Poirier. ‘The Good Fight Foundation’ bouwt sportscholen en huizen voor kansarme jongeren.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More