Waanzin op de autosnelweg in Santa Clarita, Californië. Een road rage tussen een motard en een autobestuurder mondde daar uit in complete chaos.

Op beelden is te zien hoe een Harley-Davidson-rijder en een Nissan-bestuurder elkaar uitdagen op de autosnelweg in Santa Clarita. De autochauffeur heeft geen zin om de motard door te laten, dus besluit de motorrijder om de auto een duwtje opzij te geven.

De autochauffeur maakt daarop een bruuske beweging naar links, verliest de controle, vliegt tegen de middenberm en komt op het middenvak terecht waar hij tegen een Cadillac crasht. Laatstgenoemde gaat vervolgens over de kop. En de motard? Die gaat ervandoor.

Gelukkig vielen er die woensdagmorgen geen dodelijke slachtoffers, maar de 70-jarige chauffeur van de Cadillac moest wel met lichte verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis. De politie is nog steeds op zoek naar meneer Harley-Davidson. Die zal het mogen uitleggen.

Gepubliceerd door Koen De Nef

Levensgenieter, luisteraar en leergierigaard. Alles en/of niets. En nog: Sans la musique, la vie serait une erreur. Tot daar zijn Frans.