Mulan ondergaat toorn van boze bioscoopuitbater met knuppel (video)

30 dollar – omgerekend zo’n 26 euro – wil je Mulan zien op streamingdienst Disney+.

Dat is veel geld voor een sprookjesfilm. Maar aangezien Disney hoopte op een miljard euro aan inkomsten via de bioscopen, moeten ze nu een andere manier vinden om aan dat geld te geraken.

Nochtans: via een poll van ComicBook.com blijkt nu dat veel Amerikanen het niet zien zitten om 30 dollar te betalen voor deze film, ook al is het eentje van blockbuster-kwaliteit. Ondertussen zien vele bioscopen zwarte sneeuw door het gebrek aan nieuwe releases.

Zoals Gerard Lemoine, de uitbater van de onafhankelijke bioscoop Cinepal in het Franse Palaiseau. Hij was de live action verfilming van Mulan al maandenlang aan het promoten in de hoop terug de kassa te doen rinkelen in zijn bioscoop.

“Het kost de meesten onder ons momenteel enorm veel moeite om open te blijven, maar we gingen er vanuit dat we de komende weken een aantal grote films zouden kunnen vertonen. Mulan zou ons de mogelijkheid hebben gegeven om het publiek een langverwachte film aan te bieden die een hulp zou geweest zijn na de voorbije moeilijke weken.”, aldus de arme kerel.

Dus we kunnen zijn woede wel begrijpen, toen hij het nieuws vernam dat Mulan de bioscopen links laat liggen. Hij heeft dus zijn emoties de vrije loop gelaten door een promotiewand van de film in elkaar te slaan met een knuppel. 

Boards don’t hit back… maar het kan potverkoffie eens deugd doen!

Lemoine zijn laatste hoop rust nu op films als Tenet en The King’s Man. Maar toch best eerst even wachten om de nodige reclameborden te bestellen…

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More