Multimiljonair Frank Goes door messteken om het leven gebracht

In de Honoré Longtinstraat (Jette) is dinsdagavond Frank Goes om het leven gebracht met enkele messteken. Goes werd twee jaar geleden nog benoemd tot voorzitter van de Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba).

De dader is ook nog op de loop. Een getuige zag de verdachte te voet wegvluchten. Het zou gaan om een man van Afrikaanse origine. “Maar voor het overige was zijn gezicht verhuld door een pet en een mondmasker”, aldus de getuige, die behoorlijk onder de indruk was na de feiten.

Goes was een succesvol ondernemer. Algemene bouwonderneming Goes NV bestaat al sinds 1944 en is ondertussen al aan een vierde generatie toe. Immo Goes staat dan weer in voor het beheer van de talloze koten die de man ter beschikking stelt van de studenten. Op het adres van die ondernemingen vinden we ook Goes-Entreprise, zowat 2,5 miljoen euro waard. In de firma zit ook zoon Tim Goes.

Er is ook GOES LES ENTREPRISES GENERALES SA. (CoReGo) dat zowat 3 miljoen euro waard is. En er is ook nog FYM, dat 3,2 miljoen euro waard. Tot slot was Goes betrokken bij President Building en GS & PARTNERS – DEVELOPPEMENT IMMOBILIER.

Frank Goes woonde in Grimbergen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More