Oeps, foutje…

Alfonso Merlos is een journalist die Spanje geregeld op de hoogte houdt van de (corona)situatie. Normaal doet hij dat in een tv-studio, maar vanwege de lockdown doet hij dit nu ook gewoon geregeld van thuis.

Zo ook tijdens onderstaande live-uitzending. Alleen was het dit keer een beetje anders: er passeerde op de achtergrond een blote madam met een kop koffie in de hand. ‘t Was niet zijn vaste partner, want die zat omwille van de lockdown elders in het land.

In de Spaanse pers gaat het er nu heftig aan toe. Maria Lopez, tv-medewerkster en in Spanje bekend als ‘de madam van’, verklaart dat haar hart nu in duizend stukken gebroken is.

Alfonso Merlos zelf, die verklaart dan weer dat zijn relatie met Maria al gedaan was en hij recht had op een pleziertje met een andere dame.

Die andere dame, dat is de – overigens bijlange niet onknappe, zie bovenstaande foto – journaliste Alexia Rivas. Zij verklapte aan een andere krant dan weer omwille van het incident, dat ze al drie weken een relatie had met Alfonso Merlos, en dat ze zich niet schuldig voelt.

Samengevat: Alfonso, die had een ander lief omdat het toch gedaan was met Maria. Alleen: Maria die wist niet dat het gedaan was tussen hen, want zij voelt zich bedrogen. Of zoiets. Het resultaat is, dat er nu in het Spaanse nieuws ook nog over wat anders gesproken wordt dan corona.

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.