Van een woordspeling gesproken…

Naakt en Instagram? Hoewel er geregeld met twee cupmaten en gewichten gewogen wordt, zijn dat geen twee handen op één buik. Dat mocht ook Deadpool-actrice en MMA-vechtster Gina Carano, die je trouwens ook zou kunnen kennen als Cara Dune uit de Star Wars-serie The Mandalorian, ondervinden.  

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door G I N A J?Y C A R A N O (@ginajcarano) op

In tegenstelling tot Twitter, godzijdank, verwijderde Instagram de expressieve naaktfoto van de actrice. Hoewel er niets seksueels of erotisch achter zat, waren de puriteinse bonzen van Instagram er sneller dan het licht bij om haar foto te censureren. 

 

“Zo voelt het dus om zonder reden gecensureerd te worden. Er is belangrijker nieuws op dit moment, dit is klassieke bullshit. De post ging over vrijheid van meningsuiting, er zijn geen regels overtreden. Ironisch”, liet het katje dat je best niet zonder handschoenen aanpakt weten. 

Wat nog meer tegen haar welgevormde boezem stoot is dat Instagram duidelijk met twee cupmaten en twee gewichten werkt. Zo verging het Rose McGowan iets beter daar haar uitdaging, met één blote borst op Instagram,  tegenover de sociale media-reus voorlopig nog wel stand houdt.