Iedereen ter wereld draagt zo zijn of haar steentje bij om de Australische bevolking bij te staan in deze verschrikkelijke tijden.

De Belgische dames hebben allemaal hun breinaalden bovengehaald om buideltjes te breien voor babykoala’s. Onderstaande twee koala’s zetten dan weer de naalden van vele mannelijke donateurs op scherp. Het 20-jarige blonde Instagram-model Kaylen Ward haalde deze week de internationale krantenkoppen vanwege een zeer opmerkelijke geldinzamelingsactie om de slachtoffers van de bosbranden in Australië bij te staan.

Voor elke 10 dollar die men doneerde aan onder andere het Australische Rode Kruis, het Australische WWF en een ziekenhuis voor koala’s in Port Macquarie, zou het model je belonen met een zeer gewaagde naaktfoto. Mits je natuurlijk een bewijs van betaling kon voorleggen.

Met succes, want in een mum van tijd wist ze maar liefst 1 miljoen dollar op te halen. Het leverde ook honderdduizenden extra volgers op, op haar sociale mediakanalen. Hetgeen volgens vele critici haar echte bedoeling was, namelijk het creëren van 15 minutes of fame (en liefst langer). 

Maar de naaktmedaille heeft ook een keerzijde. Zo heeft Instagram haar accounts afgesloten omdat ze de regels rond seksuele content niet heeft gerespecteerd. Haar familie schaamt zich te pletter en haar liefdesleven is ook totaal naar de vaantjes vanwege de overweldigende en soms perverse aandacht.

Het kon dan ook niet uitblijven dat enkele van deze honderden naaktfoto’s hun weg zouden vinden naar het internet. 

Hier alvast enkele van de meest toonbare. Je zou voor minder beginnen te springen als een kangoeroe.

1

Image 1 of 7

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."