Naar de hoeren mag, naar school gaan niet

Prostitutie mag vanaf vandaag weer in het Brussels Gewest.

We proberen het ons voor te stellen hoe dat gaat, coronaproof wippen. De professionele dames zullen wel hun ‘voorzorgsmaatregelen’ nemen, maar of die in het heetst van de strijd overeind blijven, is maar de vraag.

Tegenstrijdige regeltjes zijn een constante in de strijd tegen de pandemie. Je kan geen pintje gaan drinken – want de cafés zijn dicht – maar je mag wel met je leuter passeren bij de meisjes van plezier. Wie een pedicure wilt – wat ook verboden is – kan misschien aan een raam met rode lichtjes vragen of zij niet met je voeten willen spelen. De universiteiten zijn op slot, maar praktijkervaring opdoen in de kunst van het coïteren, is wel weer mogelijk.

Eind oktober besliste het Brussels Gewest om prostitutie te verbieden op haar grondgebied, maar die maatregel vervalt nu vanaf 20 november. Vanaf vandaag is er dus opnieuw raamprostitutie en straatprostitutie toegelaten. Je moet wel een mondmasker dragen als je op straat voor het raam staat en voor 22 uur thuis zijn. Of de winkel van de publieke vrouwen – net als de andere winkels – om 20u dicht moet, is onduidelijk.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More