Hoe zou ondertussen de sfeer zijn in de tien meest exclusieve stripclubs ter wereld?

Wel, een beetje zoals in alle overige uitgaansgelegenheden op deze aardkloot (behalve in Taiwan). Namelijk huilen met de pet op. Probeer maar eens als klant een briefje van vijf euro tussen het slipje van de stripster te stoppen én tegelijkertijd de regels van social distancing te respecteren. Tja, je kan het aan een hark hangen en zo proberen, maar we horen onze halfnaakte dames liever schreeuwen van plezier.

De coronacrisis heeft er dan ook voor gezorgd dat de enige paal die stripsters kunnen bespringen de buspaal is, al wachtend op het openbaar vervoer op zoek naar een andere job. Behalve in het Amerikaanse Portland, waar de stripclub Devil’s Lounge een geniale manier bedacht om haar werkneemsters toch aan de slag te houden.

De eigenaar plaatste een levensgrote feesttent naast de club, die op haar beurt moet zorgen voor een feesttent in de broek van passerende chauffeurs. Want je kan er namelijk nu ook fastfood bestellen. Je bestelling wordt vervolgens overhandigd door een stripster die eerst het beste van haarzelf geeft.

Geen honger? Geen probleem, want voor 25 euro rij je doorheen de drive-in-stripclub en mag je twee liedjes lang geparkeerd blijven staan en genieten van het uitzicht. 

Met zijn ‘Food 2 Go-Go’ hoopt de club zijn voltallige personeel aan de slag te houden tijdens deze zwarte tijden. 

Een leuk idee, en volgens ons moet er op vele frikandellen alvast geen mayonaise meer.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."