De beruchte pornokoning Dennis Black Magic en het Vlaamse fotomodel Nanoe Vaesen hadden eerder deze week een bijeenkomst: dat wisten we al.

De inmiddels al veelvuldig in de media besproken dubbelpikante langspeelfilm van regisseur Dennis Black Magic, die publiekelijk gesteund werd door de Gentse schrijver Herman Brusselmans, heeft nu een hoofdrolspeelster: Nanoe Vaesen. Wij hadden een date met haar voor een woordje meer uitleg.

Dag Nanoe, wie ben je en wat doe je nu?
NANOE:
“Ik ben een model uit het Limburgse Bree, ik ben 24 jaar oud en ik werk momenteel vooral via OnlyFans, omdat dit heel goed draait. Daarnaast doe ik ook nog fotoshoots.”

Werd je eerder al eens gevraagd voor een adultfilm?
NANOE: “Ik werd inderdaad eerder al eens gevraagd door Elise Van Vlaanderen, maar ik vond haar nu niet bepaald professioneel overkomen. Ik had eerder de indruk dat ze me vroeg om zelf in de media te komen. Waarschijnlijk kwam ze bij mij terecht via OnlyFans, waarop ik nu amateurfilmpjes post. Dat zijn soms solofilmpjes, soms ook trio’s, soms filmpjes met een man, soms ook filmpjes met een vrouw.”

Heb je het script van ‘De Modestad’ al gelezen? Wat vind je ervan?
NANOE: “Ik ben nog volop aan het lezen, maar ik heb het uiteraard al wel uitgebreid uitgelegd gekregen. Ik vind het een bijzonder straf script, het steekt geweldig goed in elkaar. De personages, het verhaal,… het klopt allemaal en het is ook erg realistisch. Ik zie mijn hoofdrol dan ook volledig zitten.”

Hoeveel kreeg je ervoor aangeboden?
NANOE: “Wel, behoorlijk wat eigenlijk. Gemiddeld krijgen actrices zo’n tweehonderd euro voor een scène in het hardcore-genre. Ik krijg 25.000 euro voor de hoofdrol. Da’s denk ik wel een recordbedrag, zeker hier in Vlaanderen.”

Wat mogen we uitgezonderd ‘De Modestad’ nog van jou verwachten?
NANOE: “Natuurlijk blijf ik actief op OnlyFans en komen er ook nog een boel fotoshoots aan. Verder ben ik druk in de weer met het ontwerpen van een webshop met festivalkleding.”

Nu we het toch over een pikante film hadden, nog wat pikante vragen. Wat is je favoriete standje?
NANOE: “Ik heb eigenlijk twee favoriete standjes. Doggystyle en reverse cowgirl.”

Op wat voor soort mannen val je?
NANOE:
“Op de verkeerde mannen blijkbaar, haha. Macho’s, goodlooking, donkere haren, bruine of groene ogen, groot en een beetje gespierd.”

1

Image 1 of 6

(Foto’s: Instagram)

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.