Nathalie Emmanuel: “Naaktscènes? Thuis loop je toch ook bloot rond?”

Ze veroverde uw hart als de stoïcijnse en bloedmooie Missandei in Games of Thrones en is nu op blu-ray beschikbaar in Fast & Furious 7. Het gaat hard voor de exotische Nathalie Emmanuel (26). Snel even voorstellen.

Hallucinant knap
Gooi een mango, een kokosnoot en een passievrucht in een blender, kap dat goedje vervolgens uit over Tahiti en nog zal het resultaat niet exotischer zijn dan de hallucinant knappe Nathalie Emmanuel. Nochtans is de 26-jarige actrice geboren en getogen in Southend-on-Sea. En ook al klinkt die naam nog redelijk feeëriek, het is gewoon een kustplaatsje in de redelijk marginale Engelse provincie Essex, ten noordoosten van Londen. Haar looks heeft Nathalie van haar mama en papa, die roots hebben in de Caraïbische eilandjes Dominica en Saint Lucia.

Naaktscène
Een goed jaar geleden krijgt het internet haast een collectieve hartstilstand wanneer Emmanuel – “eindelijk!” – uit de kleren gaat in Game of Thrones. Niet in een voor de serie zo kenmerkende seksscène, wel terwijl Missandei schuchter baadt in een riviertje en een aaibare eunuch haar stiekem in de gaten houdt. “Wat een onschuldige scène”, aldus Emmanuel daarover. “Ik ben heel trots op hoe we dat hebben aangepakt. En dat ik naakt moest gaan, vond ik geen enkel probleem. We hebben toch allemaal dezelfde dingen onder onze kleren, hè? Thuis loop je toch ook naakt rond? No big deal.

P-magazine geeft 10 dvd’s en 5 blu-rays van Fast & Furious 7 weg. Deelnemen doe je hier!

Lees verder in P-magazine, ook beschikbaar op Android en iPad.
Tekst: Mathieu Dams