Naturelle Megan is een meisje om smoorverliefd op te worden

Een ongerept pareltje van Moeder Natuur.

In tijden van vieze virussen zouden we bijna vergeten dat Moeder Natuur ook bloedmooie dingen op onze planeet lost. Of wat dacht je van deze heerlijke Amerikaanse brunette Megan Nakata. Is het de mix tussen Amerikaans en Japans DNA wat het verschil maakt? Geen idee, maar wat we wel weten is dat deze knapperd, met een diploma Hospitality Business Management op zak, dicht bij de absolute perfectie zit.

Geboren en getogen op een eiland net buiten Seattle verhuisde ze op latere leeftijd naar Los Angeles om het te maken als model. Met een contract bij LA Models en Ford Models op zak is dat al aardig gelukt. Zelf hoopt ze binnen een aantal jaar wel terug in haar ‘hometown’ te zijn om er een gezin te stichten. Of ze nog kandidaten zoekt om hieraan mee te werken? Wij zijn in ieder geval kandidaat. 

Een weetje? Er is nog nooit aan het 177 centimeter lange lichaam, inclusief B85, gesleuteld. Zelfs haar haren zijn nog nooit geverfd. En hoe de #noplastic vandaag brandend actueel wordt. Soit, we zijn smoorverliefd… en iedereen mag het weten.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More