10 jaar lang misbruikt en verkracht tegen betaling.

In 2008 stuurde T.D. – een vrouw uit Terneuzen – voor het eerst haar dochters naar de garage van haar Nederlandse vriend Pascal P. . Het was het begin van jarenlang misbruiken en verkrachten. De dochtertjes werden gedrogeerd zodat ze wat ‘makkelijker’ waren in de verborgen ruimte waar ze niet alleen door de vriend van haar moeder, maar ook door andere mannen tot seks werden gedwongen. In 2019 eindigde de nachtmerrie voor de twee meisjes – die nu 13 en 19 jaar zijn – toen de politie in het Nederlandse dorpje Waterlandkerkje binnenviel bij het perverse koppel en hun arresteerde.

Bij een eerste zitting las de openbare aanklager enkele berichten voor die het koppel naar mekaar hadden gestuurd. “Kan je haar naar mij toesturen?”, vroeg Pascal P. “Ik doe er wel een pilletje in. Dan gaat het nog makkelijker”, zo antwoordde de vrouw. In een ander bericht stelde ze haar vriend voor om nog een kindje te nemen, “Dan kunnen we jong beginnen.”

In het begin gebeurde een en ander in Waterlandkerkje, maar later ging het koppel adverteren op het internet. De meisjes werden verdoofd met slaappillen, alcohol en drugs en naar de klanten gebracht op parkings langs de snelweg, maar ook naar 6 à 7 Belgische parenclubs. Het gerecht is er echter niet in geslaagd om klanten te identificeren. Bij de parenlubs weten ze van niets.

Vrijdag begint in Middelburg het proces tegen de moeder en haar ‘vriend’.