Zoek de zeven verschillen…

Hoeven we je nog te vertellen dat de nummer één droom bij mannen het dansen van de horizontale tango met twee vrouwen tegelijk is? En wat als die twee vrouwen ook nog eens een ravissante tweeling blijken? Soit, de meeste dromen zijn bedrog en gelukkig is er geen probleem met kijken, toch? 

En kijken doen we vandaag naar de 25-jarige tweeling uit Zandvoort, Julie en Marie Reinders. Twee succesvolle en erg knappe zusjes die hun dodelijke looks weten te combineren met een nog dodelijker zakeninstinct. Zo hebben ze in minder dan vijf jaar een gans modelimperium uitgebouwd en ligt hun merk, Reinders, in niet minder dan 180 shops verspreid over een aantal landen die ondertussen niet meer op twee handen te tellen zijn. 

Hoewel ze al modellenwerk doen sinds hun zesde, zetten ze dit al eventjes op een lager pitje. Echte bourgondiërs als ze zijn, matcht, naar eigen zeggen, al het lekkers in het mondje niet altijd met de maten van een topmodels kontje. Dat hun eigen merk gekenmerkt wordt door oversized maar modieuze kleding is dan ook mooi meegenomen, maar laat duidelijk zijn dat wij ze gerust ook in aansluitende kleding best heerlijk vinden. Wat een schatjes, toch! 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram