Gedomicilieerd zijn in Monaco heeft zo zijn voordelen.

Je betaalt er geen personenbelasting en voor erfenissen en schenkingen ligt het belastingtarief er op 0 procent. Bovendien doet Monaco niet moeilijk als zakenlui werken met offshorebedrijven. Kortom, iedereen met genoeg poen weet waarheen te verhuizen.

Geld in overvloed is ook wat je gaat nodig hebben, wil je de nieuwe eigenaar worden van het penthouse in de Odeon-toren. Deze majestueuze wolkenkrabber met uitzicht op de Middellandse Zee steekt uit boven het Prinsdom Monaco. Het verheft de kunst van het leven tot een ongeëvenaard niveau van luxe.

Er zijn 10 ondergrondse verdiepingen met 543 parkeerplaatsen. Er zijn zowel winkeltjes, kantoren en zakelijke centra in het gebouw, als een wellnesscenter met spa, fitness en een zwembad. Het gebouw heeft 259 vertrekken, inclusief 70 luxueuze appartementen, twee Sky Duplex appartementen van elk 1.200 m², allemaal bedoeld voor de welvarende elite. Maar de kers op de taart is toch de Sky Penthouse van 3.300 m² verdeeld over 5 verdiepingen.

Met een prijskaartje van 350 miljoen euro is dit juweeltje echt bedoeld voor de allerrijksten der aarde. Behalve luxe in overvloed heb je een eigen bioscoop, enorm dakterras met infinity pool en glijbaan, limousineservice en nog veel meer. 

Euhm… hoe zat dat weer met die woonbonus op de aankoop van een tweede woning?

1

Image 1 of 11

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."