De drievoudig NBA-kampioen LeBron James ondertekende dit jaar een contract ter waarde van 131 miljoen euro, gespreid over vier jaar, om te gaan spelen bij de Los Angeles Lakers.

De 33-jarige basketbalspeler wist vorig jaar trouwens de jongste speler ooit te worden met 30.000 Career-points. Dit gebeuren kon uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan, dus besliste de Shoe Surgeon een paar exclusieve Nike LeBron 15-sneakers te fabriceren. Deze schoenen zijn gemaakt van echt goud en klokken af op 86.000 euro.

Met meer dan 416.000 volgers op Instagram, wordt Dominic Chambrone ofwel The Shoe Surgeon, beschouwd als een van de bekendste sneaker-customizers in Amerika. Zijn unieke exemplaren kunnen besteld worden via e-mail of gemaakt worden tijdens een individuele afspraak in zijn studio in Los Angeles, waar hij werkt met een team van acht.

De uitgelezen persoon dus om een paar Nike-sneakers te transformeren in gouden luxe-sportschoenen: 24-karaats goud, krokodillenleer en gouden ketting met leeuwenhoofd. Niet een paar schoenen om het gras mee af te doen, al vermoeden we lichtjes dat Lebron een eigen tuinman heeft.

https://www.instagram.com/p/BnB0ynsA5-E/?taken-by=theshoesurgeon

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."