Geen gewone jongen, die nieuwe lover van Nicki Minaj.

Nicki Minaj maakte vorige maand bekend dat ze een nieuw vriendje heeft: ene Kenneth Petty. Iedereen gelukkig voor haar natuurlijk, maar al snel bleek dat meneer Petty een nogal crimineel verleden heeft.

In 1995, Petty was toen zeventien, wilde hij van bil met een vrouw. Alleen: die vrouw wilde dat niet, en dus dwong hij haar met een ‘puntig voorwerp’ op haar keel. Een welgemikte kniestoot van de dame in kwestie maakte een einde aan de schermutseling, en wat later had Petty de boeien om. Vier jaar bracht hij door in de gevangenis.

Medio jaren 2000 liep het alweer mis: toen werd hij tot zeven jaar cel veroordeeld voor een moord. Meer details zijn hier niet over bekend, maar we nemen aan dat het lijk het ook een beetje zelf gezocht had, anders hadden die zeven jaar er allicht heel wat meer geweest.

Maar goed, thans vormt hij dus een setje met Nicki Minaj. En vooral op het feit dat hij een zedendeliquent is, komt er heel wat commentaar. Nicki Minaj reageerde daar nu op, op een wel heel bijzondere manier: “Drip too hard. Got his d*k 2 hard. He gon fuk around & drown off this.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.