Wanda Nara trekt met haar drie kinderen naar Lombardije om ex te kloten.

Wanda Nara (33) en Argentijns voetballer Maxi Lopez (35) waren vijf jaar getrouwd, maar toen Lopez in 2013 erachter kwam dat ze flikflooide met zijn beste vriend en ploegmaat Mauro Icardi, was het sprookje uit. Van dan werd het Wanda’s missie om haar ex het leven zuur te maken. De drie kinderen die ze samen hebben, werden door blonde voetbalvrouw voortdurend gebruikt om de Argentijn onder de gordel te raken. Ze huwde met zijn beste vriend, maakte nog twee kinderen met hem en liet hun namen, samen met de namen van kinderen van Lopez op zijn arm tatoeëren. Oorlog dus.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

? Soñando que todo vuelva a ser como antes ?

Een bericht gedeeld door Wanda nara (@wanda_icardi) op

Om nog eens een veldslag binnen te halen, besliste het blonde trophywife nu om met de kinderen naar de familievilla in Lombardije te trekken. Het epicentrum van de Europese coronacrisis dus. Slecht karakter of gewoon dom? Maar niet echt een goed idee om met de kroost naar een gebied te trekken waar bijna duizend doden per dag vallen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Donde la vida comienza y el amor nunca termina… #10yearsofus #eltano #lostanitos #?

Een bericht gedeeld door Maxi Lopez (@officialmaxilopez) op

;

Maxi Lopez is alvast woedend – begrijpelijk – en zwiert zijn ongenoegen op Instagram. “Ik zou graag weten waarom je de quarantaine doorbreekt tijdens een wereldwijde pandemie, op het moment dat iedereen oproept om binnen te blijven, en je onze kinderen blootstelt aan een reis van één land naar een ander. Je zoekt zo het epicentrum van de besmetting (Lombardije) op, zonder dat je stilstaat bij de mogelijke gevolgen daarvan. Wat gaat er om in je hoofd op dit moment, wanneer het meest heilige dat je hebt je kinderen zijn? Ik ben verontwaardigd dat je dat niet eens beseft. Als je het niet doet voor jezelf, doe het dan tenminste voor hen. Je bent een moeder van vijf kinderen, maar je lijkt het maar niet te snappen”

Wij snappen hem.