De oprichter ervan kon de strijd van ‘om ter grootste’ niet langer aanzien.

Adulftilms: het wereldwijde web staat er vol mee. De acteurs die erin meespelen, zijn meestal geschapen als een hengst. Heel wat mannen denken daardoor dat ze te klein geschapen zijn en worden onzeker.

Alsof dat nog niet erg genoeg is: er zijn, door het feit dat adultfilms tegenwoordig zo toegankelijk zijn, ook veel vrouwen die denken dat hun partner maar een klein pisseloeke heeft. Sites die gespecialiseerd zijn in dubbelpikante advertenties, staan vol oproepjes van vrouwen die eens ‘meer dan achttien centimeter willen voelen’.

De oprichter van Dinky One wilde daar iets aan doen. “Vandaag de dag zijn er heel wat mannen die onterecht denken dat ze klein geschapen zijn”, klinkt het. “Kwakzalvers spelen daar handig op in. Advertenties van pilletjes en zalfjes die een wonderbaarlijke groei in de broek beloven, vliegen ons om de oren. Maar die dingen werken natuurlijk niet. Veel mannen denken daardoor wel dat ze een kanon van vijfentwintig centimeter nodig hebben om een vrouw te kunnen bevredigen, wat natuurlijk niet zo is.”

Op Dinky One zijn mannen die meer dan veertien centimeter in de broek hebben niet welkom. “Er zijn vrouwen die een kleinere willen voor hun comfort, en er zijn vrouwen die kleiner geschapen mannen willen omdat die meestal beter zijn in bed”, klinkt het op de site.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.