Zat u gisterenavond ook op het puntje van uw stoel tijdens Temptation Island? U was bijlange niet alleen, zo blijkt op Twitter.

Twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels worden naar een tropisch eiland gestuurd. Daar worden de koppels gescheiden. De dames komen op een eiland vol testosteronbommen terecht, de heren tussen de wulpse jongedames. Kijken wie er vijftien dagen lang trouw kan blijven aan zijn partner.

Dat is het concept. Dat er naast de pot gepist zal worden, staat nu al vast. Het gros van de deelnemers heeft zijn partner namelijk al eens een keertje bedrogen en neemt deel om te bewijzen dat-ie nu wel trouw kan zijn. Daarbij komt ook nog eens dat tijdens de eerste dubbelaflevering de geile blikken en stiekeme aanrakingen al niet veraf waren.

Soit, Vlaanderen én Nederland kijkt massaal wie er bij wie in het bed zal duiken, wie er de eerste traantjes zal laten en welke woesteling er als eerste de boel aan gort mept. Ondertussen is #temptationisland een druk besproken onderwerp op Twitter. Wij selecteerden voor u de geestigste tweets:

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.