Dimitrios Thivaios, beter bekend als Dimitri Vegas, heeft met twee partners een nieuwe onderneming opgericht.

De onderneming werd opgericht door een persoon die een volmacht had van het drietal. De oprichtingsakte werd vervolgens in het Staatsblad gepubliceerd. De nieuwe firma van de dj heeft een verrassend doel, dat niets met muziek te maken heeft.

Die onderneming heeft immers als doel om verschillende producten op de markt te brengen. Dat kan zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen.  Daarnaast staat de onderneming in voor import, export, ontwikkeling en productie, aan- en verkoop aan groot- en kleinhandel via welke kanalen dan ook. 

Het gaat over farmaceutische producten, toiletartikelen en cosmetica, zeep, wasmiddelen, poets- en reinigingsmiddelen, parfums, toiletartikelen en geneeskrachtige kruiden. 

Het aanvangsvermogen werd vastgesteld op 1.000 euro. Dat vermogen werd ook effectief gestort.

De oprichting van deze vennootschap moet zonder twijfel gezien worden in het kader van een nieuw project van Anouk Matton. Anouk, bekend als DJ MATTN en vrouw van Dimitri Vegas, lanceert deze winter haar eigen make-uplijn. Het is opvallend dat alle producten gemaakt zijn op basis van kristallen. Anouk is zelf al jaren overtuigd van hun helende werking.