Wie geeft die mens een bril?

‘t Is nogal een kerel, die Kanye West. Hij maakt al muziek sinds de jaren negentig, maar pas in 2004 brak hij door.

Zo’n wereldberoemde rapper moet natuurlijk een beetje netjes voor de dag komen, en dat vond Kanye West een probleem: hij vond zijn zin niet in bestaande kledingzaken. Daarom besloot West op een dag om ook maar kledingontwerper te worden. Er zijn mensen die van oordeel zijn dat de kleren die door hem ontworpen zijn wel bijeengeraapt lijken in het lokale containerpark, maar soit.

Kanye West heeft onlangs een nieuwe Lamborghini Urus besteld. Op zich geen schokkend nieuws: de Urus is nu eenmaal populair bij celebs. West vond echter zijn zin niet tussen de vijftig tinten grijs, zwart en wit, twee tinten blauw, evenveel tinten rood en één geel waarin de Urus te bestellen valt en dus liet hij het originele Bianco Monocerus weer overlakken in een soort van gebroken wit. De binnenkant liet hij dan weer opnieuw bekleden met blauw.

Alsof dat nog niet genoeg was: West vond ook zijn goesting niet tussen de vier soorten velgen waarmee de Urus fabrieksaf kan geleverd worden.

Toegegeven: da’s ook niet zo’n heel ruim aanbod. Maar toen West op zoek ging op de websites van velgenboeren, vond hij zijn zin nog steeds niet. En toen had hij blijkbaar zoiets van: “Als ik mijn eigen kleren kan ontwerpen, dan kan ik toch ook zelf mijn wielen schetsen?” en zo geschiedde.

Nu hebben wij enerzijds wel respect voor iemand die zoveel creativiteit tentoonspreidt. Maar anderzijds? Komaan, dat zijn precies rioolputdeksels… Samen met het onbestemd wit en het vloekend blauw, maakt dit een bizar lelijke Urus.

1

Image 1 of 3

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.