Famke Louise is geen onbesproken figuur in Nederland.

Voor elke Kees die zot is van haar, vind je wel een Miep die haar haat. Alles wat ze doet wordt door de Nederlandse persmuskieten grondig onder het vergrootglas gelegd.  Echt aan haar hart laat ze het niet komen, want de zangeres scoort miljoenen views en streams met haar songs en intussen werkte ze al samen met verschillende bekende artiesten.  Natuurlijk heeft ze wel het geluk dat in al haar liedjes, kreukeltjes in zanglijnen worden weggepoetst met autotune.

In onderstaande clip is het niets anders. De autotune komt weer bloedens toe uit onze oren en de melodie en tekst lijken uit de duim van een kleuter gezogen te zijn. Dat alleen al is reden genoeg om het gedrocht naar de eeuwige digitale jachtvelden te verwijderen. Toch vond YouTube een andere motief om de clip even te bannen.

In de nieuwe clip van Famke Louise en Poke zat helemaal geen expliciet naakt maar net genoeg, dat het geen seal of approval van YouTube kreeg.

Famke en haar management lieten het hier niet bij en besloten actie te ondernemen. En die moeite heeft geloond, want op zaterdagavond werd de clip dan toch vrijgegeven.

Mooie video, maar jammer dat we geen reet verstaan van wat ze zegt.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."