Nieuwe expo over de Olympische Spelen in Antwerpen

Breaking Boundaries. Dat is de naam van een nieuwe expo, in het Sportimonium museum in Hofstade-Zemst, rond de Olympische Spelen van Antwerpen die exact 100 jaar geleden doorgingen. Het was meteen ook de enige keer dat die Spelen in België plaatsvonden, en het waren ook de eerste Olympische Spelen na Wereldoorlog I.

Op de expo, een tentoonstelling vol sport en spel voor alle leeftijden, kom je alles te weten over de strafste records, de markantste sportfiguren en de grootste doorbraken uit die tijd. Je kan ook je eigen grenzen opzoeken en je conditie meten met die van de olympische atleten van toen en nu.

Op de fotostand kan je een foto laten maken met een van de supergrote medailles, met de vraag om die op sociale media te plaatsen. Het team van Sportimonium zal ook een gouden, zilveren en bronzen medaille uitreiken voor de meest grensverleggende foto’s.

Sportimonium is tijdens weekdagen open van 10 tot 17 uur, en op zon- en feestdagen van 11 tot 17 uur. Zaterdag is sluitingsdag.

Voor meer info, surf naar www.sportimonium.be

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More