Nieuwe teaser ‘Kingsman: The Golden Circle’ gaat wel heel snel (video)

Als je in 15 seconden zo veel frames stopt, dan is dat toch wat snel voor ons. Wat de makers van Kingsman hiermee wilden bereiken, is ons een raadsel. Misschien wilden ze lachen met de teaser-traditie zelf, of met het feit dat we zelfs geen 15 seconden meer onze aandacht ergens kunnen bijhouden. Enfin, er is toch nog eens iemand in geslaagd origineel uit de hoek te komen met een teaser, en daar zijn we ook al blij mee.

Wij waren wel fan van de eerste worp uit de serie, het betere action comedywerk, zeg maar. Een genre dat al lang niet meer zo succesvol was toegepast, en daarvoor verdienen de makers van Kingsman alle krediet. Wij kijken dus uit naar deze tweede episode, waarin de held uit de eerste film, de Engelse voormalige caféheld Eggsy, moet samenwerken met zijn Amerikaanse tegenhanger. Ook regisseur Matthew Vaughn is er terug bij, samen met een hele rist topacteurs. Alleen maar goed nieuws dus!

Kingsman: The Golden Circle is eind september 2017 in uw bioscoop te bekijken. O ja, voor uw kijkcomfort hebben we een vertraagde versie van de teaser onder de originele gezet. Kwestie van alles mee te hebben! (BP)


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More