Nitwit bekrast zeldzame Lamborghini in Brugge (foto’s)

Zonde…

Kent u de man nog die zijn Lamborghini ombouwde tot een XBox-controller? Wel, die deelde nu foto’s van een andere fraaie Lamborghini. Hoewel de wagen nu net iets minder fraai werd. 

We kijken hier naar een Lamborghini Huracán Avio. Daar worden slechts tweehonderdvijftig genummerde exemplaren van gemaakt. De Avio brengt een hulde aan de wereld van de lucht- en ruimtevaart. Hij onderscheidt zich van de ‘gewone’ Huracán met een bijzondere trim. Op de deurpanelen zitten L63-logo’s. L staat daarbij voor Lamborghini, 63 is het jaar waarin het automerk werd opgericht. Tussen de letter en het getal staat een driekleurige kokarde: het symbool dat in de ruimtevaart de nationaliteit aangeeft. De Avio is leverbaar in vijf matte kleuren, waaronder dit Verde Turbine.

Wie met een supercar rijdt, die krijgt af en toe te maken met mensen die heel erg tegen superauto’s zijn. Zoals een – voorlopig nog – onbekende die met een sleutel rondom deze Lamborghini ging toen die geparkeerd stond in Brugge. De zijkanten van de Avio werden lelijk bekrast, maar het kofferdeksel is er het ergst aan toe.

Wat is volgens u de gepaste straf voor de dader, mochten ze ‘m ooit te pakken krijgen?

De Lamborghini in betere tijden

Image 3 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More