Of is het Capri Berry? Noel Capri misschien?

Ons is het niet helemaal duidelijk. Ze werkt namelijk onder alle drie die namen. Misschien zit haar ‘echte’ naam daar tussen, misschien ook helemaal niet.

Misschien moeten we er wel een betekenis achter zoeken. Noel is afgeleid van Noël, wat kerstmis betekent. Maar Noel – laat ons haar even zo noemen – is helemaal niet op kerst geboren. Wel op 3 oktober. Van het jaar 1995, voor wie het wil weten. Daarenboven is Noel eigenlijk een jongensnaam.

Berry is een bes. Maar Berry kan ook een voornaam zijn. Voor jongens én meisjes, dus misschien is het wel haar voornaam.

Een Capri was een coupé van Ford die in 1969 op de markt kwam en gemaakt werd tot 1984. Ondergetekende is lange tijd verliefd geweest op de Ford Capri. Toch heb ik er nooit een gehad: tegen de tijd dat ik mijn rijbewijs had, waren de meeste Capri’s al aan gort gereden of doorgeroest.

Dat brengt ons terug bij deze jongedame. Of ze nu Noel Berry, Capri Berry of Noel Capri heet weten we nog steeds niet, maar wel dat het een hemelse blondine is.

1

Image 1 of 15

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.