In Vlaanderen staat er dagelijks gemiddeld zo’n 170 kilometer file.

Zelfs de weekends en de vakantiemaanden moeten er tegenwoordig aan geloven. File is één van de grote veroorzakers van luchtvervuiling: roet, fijn stof, stikstofoxiden,… Bovendien veroorzaakt verkeer ook geluidsoverlast. Maar waar niemand aan denkt is dat file ook op je blaas kan werken. Het is ook niet aan iedereen gegeven om even uit de wagen te stappen en een plasje te doen terwijl Jan en alleman naar je staat te kijken.

In dat geval zorg je altijd dat je The Car Pool in de wagen hebt liggen. Een ultra low-tech gadget met de slogan ‘The World’s Most Portable Toilet for Men’. En ja, dat is precies wat je denkt. Een plastieken tube die je kan uitrekken en plat duwen als een accordeon. De tube kan gebogen worden in elke positie zodat jij comfortabel op je zetel kan blijven zitten.

Het uiteinde van The Car Pool is heeft een universeel ontwerp dat zo goed als op elke waterfles past zonder te morsen. De tube kan uitgerekt worden tot 55 cm en heeft een diameter van 6 cm, dus wijd genoeg voor elke man, tenzij je geschapen bent als deze kerel.

Voor 15 euro ben je al uit je lijden verlost. Wel best je passagier nadien op tijd verwittigen dat het geen ice tea is dat er in het flesje zit.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."