Nooit meer opstaan om een biertje te halen dankzij deze salontafel met koeling (video)

Elke man heeft het wel eens meegemaakt: u zit middenin een zeer spannende Champions League wedstrijd en uit vrees om toch maar geen goal te missen wacht u op de rust alvorens een fris biertje uit de frigo te gaan halen.

Met de Sobro salontafel is dit gigantisch probleem opgelost. In dit meubel zit namelijk een ingebouwde mini-koelkast. Maar wacht, het wordt nog beter. De tafel is ook voorzien van speakers, led-lampen, usb-poorten en stroomaansluitingen. Er is zelfs een lade waar u afstandsbedieningen en gamecontrollers in kwijt kunt.

De tafel ziet er enorm strak uit en is verkrijgbaar in wit, zwart of houtkleur.  De glazen zwarte plaat is in feite een enorm touchscreen waarmee u de temperatuur, licht, Bluetooth en speakers kunt bedienen. Dankzij de compressor binnenin blijven alle biertjes steeds lekker fris.

De Sobro is hier voor ongeveer 1.200 euro te koop. Alleen jammer dat het niet beschikt over een urinoir, de enige reden waarom u nog uit zetel hoeft te komen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More