In Noorwegen hebben ze ook een prins Laurent, maar ze heet prinses Märtha.

In mei van dit jaar besloot koning Harald V van Noorwegen dat zijn dochter Märtha Louise haar koninklijke titel niet meer mocht gebruiken. Sindsdien gaat Märtha door het leven als een prinsesje zonder kroontje. Het zorgenkindje van de familie viel in ongenade omdat ze een relatie was begonnen met de Amerikaanse sjamaan Durek Verret. Als sjamaan  praktiseert hij volgens spirituele principes waarin het koningshuis zich niet in kan vinden.

Verret is een spirituele leider die onder meer Gweneth Paltrow als fan heeft. De Amerikaanse sjamaan wist niet alleen het hoofdje en het hartje van de Noorse prinses te veroveren, maar ook ‘de rest’. Dat blijkt uit de podcast van Verret, waarin hij zijn boekje opendoet over de koninklijk bedgeheimen met Märtha. Durek is, naar eigen zeggen, trots op zijn jarenlange training om het orgasme uit te stellen.

“Soms hebben we drie tot vier keer seks per dag”, aldus Verrett over zijn relatie met de prinses. “Zij vraagt dan altijd: ga je klaarkomen? Ik zeg dan neen, ik ga je zo veel orgasmes geven als je wil. Als je wil, kan ik nog een paar uur volhouden. Voor mij maakt het niets uit.”

Dat is niet iets waar koninklijke huizen graag mee uitpakken. Ze zitten dan ook erg verveeld met hun zwarte schoonzoon.

Wat zouden ze met kerst doen in de familie ?