“Mama, wat is een G-spot?”

Het is zomer. Niet alleen bij ons, maar ook aan de andere kant van de Grote Plas. Tijdens de zomervakantie rijden heel wat gezinnen hun verlof tegemoet. Duizenden kilometers bollen met kleine koters op de achterbank is echter soms een stressvolle bezigheid. Een vraag die gegarandeerd om het halfuur terugkomt: “Zijn we er bijna? Ik verveel me.”

De Honda Odyssey is in Amerika de meest verkochte familiewagen. De Japanners hebben nu een oplossing voor bovenstaand probleem uitgedokterd. Een entertainmentsysteem voor de kinderen op de achterbank. In samenwerking met EPIX, wat vergelijkbaar is met het bij ons bekende Netflix. Streaming van het internet kan via de ingebouwde 4G-model en wifi-hotspot.

Maar… een journaliste van het tijdschrift Forbes, die enkele dagen zo’n Odyssey proefreed, deed een nogal eigenaardige ontdekking. In het aanbod ‘kinderfilms’ zaten rolprenten als Lord of the G-strings en Kinky Kong.

Onthutst deed de journaliste haar beklag bij Honda. De Japanse constructeur nam contact op met EPIX, waardoor het euvel inmiddels al verholpen is. Hoeveel kindertjes er zijn op wiens netvlies de dingdong van Kinky Kong inmiddels staat gebrand, is niet bekend.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.