Geniet u graag van het zonnetje en meer dan slechts dos cervezas? Dan hebben we voor u de geschikte vakantiebestemming.

Spanje is niet meteen het eerste land waaraan u denkt als we het over bier hebben. Nochtans is de bierconsumptie in het land met ruim drie procent op jaarbasis gestegen. Het gerstenat wint er dus aan populariteit. De Beer Spa in Granada is daar een uitstekend voorbeeld van.

Baden in een houten vat gevuld met bier, wie heeft daar nu nog niet niet van gedroomd? En als het vrouwtje twijfelachtig staat tegenover een bezoek aan een bierspa, overtuig haar dan met volgende argumenten: bier is rijk aan vitamine B, waardoor de huid zacht en soepel wordt en de haren glanzend. Het koolzuur in het bier versnelt ook nog eens de bloedsomloop, terwijl het de bloeddruk juist verlaagt. De perfecte manier om te ontstreden dus. In de middeleeuwen wisten ze dat trouwens al: toen werden er al bierbaden genomen om allerlei aandoeningen te voorkomen. 

Bovendien hoeft u in de Spaanse Beer Spa echt uw bad niet leeg te slurpen om ook uw lever eens goed te verwennen. U kunt onbeperkt genieten van (zelfgetapte) biertjes. Na deze inspannende activiteit komt u tot rust op een bed van tarwe, hetgeen de opname van vitamines en extracten nog meer zou stimuleren. A su salud!

7

Image 7 of 7

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."