Heren, hopelijk hebben jullie de goede voornemens om dit jaar wat meer tijd te besteden in de fitness nog niet in de vuilbak gekieperd.

Want een strak wasbordje kan je wel eens flink wat meer actie opleveren tussen de lakens. We hebben onlangs een experiment mogen posten waar de oogbewegingen van de mannen bij een aantrekkelijke juffrouw nauw in de gaten werden gehouden. Zoals we verwacht hadden, dwaalden vele blikken af naar de heuveltjes van Erika.

Het Think Eye Tracking company uit Londen besliste om een soortgelijk experiment te houden, maar deze keer waren de dames de proefkonijnen van dienst. Tijdens het onderzoek werden alle oogbewegingen zorgvuldig geregistreerd op het moment dat ze een foto van een man in zwembroek onder ogen kregen.  Je zou het misschien niet verwachten, maar de vrouwen waren allerminst geïnteresseerd of de man voorzien was van een tv-worstje of een braadworst in de zwembroek. De focus lag vooral op de buikspieren van de man. Daarna gleden de blikken af richting het gezicht, de schouders en de biceps. (Zie de foto hieronder.)

De onderzoekers hebben een logische verklaring hiervoor. Het zit in het oerinstinct van de vrouw om een gespierde man aantrekkelijk te vinden. Een lange tijd geleden zochten vrouwen nog een stoere kerel die hen kon beschermen en kon jagen, in bomen kon klimmen en het fruit kon plukken. Die noden zijn er niet meer omdat alles wat je nodig al slechts met een simpele muisklik van je verwijderd is . Maar het geprogrammeerde oerinstinct is diep vanbinnen nog steeds aanwezig bij het vrouwelijk geslacht.

Wat je smoel betreft, daar kijkt ze naar om te zien of je intelligent en aardig bent. Je kunt haar misschien wel voorzien in een goede maaltijd, maar ben je lief genoeg om de maaltijd met haar te delen?

Moraal van het verhaal? Een kwartiertje sit-ups per dag levert je meer hanky panky op dan gekoppeld zitten aan de Zweedse penispomp.

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."