Ongelooflijk knap: VRT vindt échte reden rellen Blankenberge

Bij de VRT hebben ze de echte oorzaak van de rellen in Blankenberge afgelopen weekend gevonden. Hoog tijd om er wat aan te doen dus!

Volgens sommige bronnen liep het uit het handje nadat een veertigtal ‘jongeren’ niet wilden gehoorzamen, er daarom de politie bijgehaald werd en diezelfde jongeren vervolgens de politie te lijf gingen.

Bij de VRT hebben ze echter de échte reden gevonden: “Bij laagtij is het strand 350 meter breed”, zo werd uitgelegd in het nieuws. “Maar tegen de avond begint het water dichterbij te komen, en dan is het strand nog maar honderd meter breed. Dan krijg je hetzelfde aantal mensen op een veel kleinere oppervlakte. Dat is toch wel echt een probleem, want dat heeft er gisteren voor gezorgd dat mensen op elkaar zaten, in coronatijden, en dat heeft uiteindelijk de gemoederen overhit.”

De getijden werden in 1687 voor het eerst beschreven door Isaac Newton. Het is onbegrijpelijk dat er al die tijd nooit eerder iemand opkwam, dat die getijden voor enorme problemen zorgen. Misschien dat Marc Van Ranst maar eens moet bekijken hoe ze afgeschaft kunnen worden?

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More