Novak Djokovic (33) brengt het hele tennis in gevaar.

Je slaat met een racket tegen een balletje en aan de andere kant doet iemand hetzelfde. Daarmee verdien je miljoenen dollars die je in je in je hele leven niet op krijgt en vervolgens denk je dat je god bent en dat je het coronavirus een neus kan zetten. Plak daar een naam op je krijgt:”Novak Djokovic”.

Men beschreef hem al eerder als een jongen waar een hoek vanaf is. “Persoonlijk ben ik tegen vaccinaties en ik zou niet willen dat ik gedwongen word om gevaccineerd te worden om te mogen reizen”, liet Djokovic begin juni weten. Hij en zijn vrouw – die al even wacko blijkt te zijn – zijn aanhangers van de samenzweringstheorie over corona en geloven dat de nieuwe G5-technologie de oorzaak is van de pandemie. Gekke Novak verspreidde bovendien de theorie dat je water kan zuiveren door positief te denken.

Nu goed, hij en zijn vrouw zijn nu beiden besmet met corona, als gevolg van zijn eigen feestjes en tennistornooi. Djokovic liet de tribunes lekker vollopen en ging ‘s nachts lekker feesten met de vrienden.

Uiteindelijk stelde men vast de Bulgaar Grigor Dimitrov positief testte op corona. Novak Djokovic vertrok na de positieve test van Grigor Dimitrov zondagavond meteen uit Kroatië, om via Servië naar Monaco te reizen. Op die manier ontliep hij een verplichte coronatest die alle deelnemers van de Adria Tour in Kroatië moesten ondergaan.

In Monoca zitten zitten ze nu alvast – voor het eerst in drie weken – weer met twee nieuwe besmettingen. Met dit gedrag brengt Djokovic de nabije toekomst van het tennis in gevaar. De wereldpers haalt vernietigend naar hem uit. De kans dat Djocko-loco weer op een tornooi verschijnt, is volgens sommigen erg klein.