We zitten nog maar in de helft van 2020 en het is al een jaar geworden dat in de geschiedenisboeken beschreven zal worden als het ‘begin van het einde’.

Een jaar dat ons leven zo drastisch heeft veranderd, dat zelfs authentieke UFO-beelden vrijgegeven door het Pentagon niemand nog lijken te interesseren.

Voor zij die verlangen naar een adempauze en even willen wegvluchten van alle negatieve prikkels die we dagelijks op het journaal en op de sociale media krijgen te verwerken, is er een lichtpuntje aan het eind van deze donkere tunnel.

Het lichtpuntje kost jou en je partner wel een dikke 2700 euro per nacht, maar je hebt dan wel wat. Namelijk heel Gladden Island voor jullie zelf. Dit is een privé-eiland 40 kilometer voor de kust van Belize. Je kan het best beschrijven als hemel op deze helse aarde. Het eiland ligt in het hart van Belize’s Barrier Reserve System, de op één na grootste rif ter wereld.

Je arriveert per helikopter, waar een luxueuze villa volledig tot jouw ter beschikking staat, gelegen naast de hagelwitte stranden en het azuurblauwe zeezicht. Koken en poetsen kan je thuis ook, dus op een nabijgelegen eiland verblijven je eigen chef-kok en conciërge die slechts twee minuten van je zijn verwijderd.

Er is ook uiteraard WiFi om al je Instagram-volgers stikjaloers te maken, maar mogen we adviseren deze uit te schakelen. Want op dit idyllisch eiland is geen nieuws, goed nieuws!

Je kan hier HIER het eiland boeken. Haast je, vooraleer 2020 weer iets nieuws in petto heeft.

7

Image 7 of 7

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."