“Wil de leuke Belg waarmee ik een tijdje heb staan tongen nog even bedanken voor het opgeilen, heb er nog steeds last van. Alleen je naam vergeten en ook nummer niet gevraagd, dus dan maar op deze manier. Zou leuk zijn als ik je tegenkom op kamping kitsch België.”

Dit is slechts één van de vele berichtjes die zijn achtergelaten op de facebookpagina van Kamping Kitch Club Holland 2019. We kunnen er dus van uit gaan dat de tweede Nederlandse editie weer een echte voltreffer was. Kees en Miep kunnen het overgewaaide festival uit België met een vunzig randje wel waarderen.

Het festival omschrijven of in een categorie plaatsen is nogal wat moeilijk. Het is geen carnaval, het is geen verkleedfeest en het is ook geen foute party. Het is gewoon je marginale innerlijke naar boven brengen en gaan met die banaan. Moddergevechten, stripdarts, wet T-shirt contests en heel veel grote opblaasbare penissen en voor een vluggertje konden bezoekers terecht in een van de love cabins. Het is een wonder in deze overgevoelige politieke correcte tijden dat dit nog überhaupt nog mogelijk is. Misschien ligt daar net de aantrekkingskracht? Je van geen bal een tyfustering aantrekken joh!

Zanger Rinus, p0rnoster Kim Holland, LanterFantje, Puinhoop Kollektiv, Smèrrig Diskjochies, SpaceKees, Pret Kabinet: alle zelfverklaarde Hollandse beroemdheden waren van de partij en dat leverde mooie beelden op. Kijk maar. 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."