Lady Gaga en Ariana Grande vervelen de wereld met hun weerbericht.

Om hun nieuwste single ‘Rain On Me’ te promoten presenteerden Gaga en Ariana vanuit hun kot het weerbericht voor The Weather Channel. Hihi, zo goed gevonden!

Wel ja de singel heet ‘Rain On Me’ en daarom dus dat weerbericht. Nee, heb je hem niet? Wel ‘het regent op mij’ heet het liedje en om daar iets ‘ludieks’ rond te doen zijn ze onder een parpalu gaan staan terwijl iemand water op de paraplu spuit, en ondertussen presenteren ze het weerbericht! Heb je hem, ja ? Grappig he! “Vandaag regent het dat het giet. We zijn compleet doorweekt. Hoewel sommigen klagen over de recente regen, zijn wij er juist blij mee”, zegt Gaga dan ook nog. Hihi.

Laten we hopen dat ze het met opzet zo flauw en fout, slecht hebben gemaakt en dat het een mediastunt is om het nieuws te halen. Jammer genoeg zijn we daar helemaal niet zeker van en vrezen we dat dit kleuterniveau het hoogst haalbare is. Leuk misschien als sketch op het scoutskamp. Maar dan spreken we over een ander budget.

Vrijdag lanceerde het kleurrijke duo het liedje ‘Rain On Me’. Ook heel goed. Nuja, je moet er van houden. Maar dan doen er blijkbaar heel veel, want de clip is al bijna 56 miljoen keer bekeken.

Euh? Weer over naar het weerbericht, hihi.