Ook adultsites volop geïnfecteerd met coronavirus (video)

Met bijna volledige landen in quarantaine gezet en mensen die verplicht zijn de hele dag binnenshuis te blijven tot nader order, kan je er verdomd zeker van zijn dat er binnenkort ook een resem gevallen van plotselinge polsverstuikingen zullen opduiken.

Want wat te doen als single persoon de hele dag in je woonkamer? Je kan uiteraard de opgestapelde strijk doen om eens even stoom af te blazen, maar ons buikgevoel zegt ons dat veel mensen even zullen opteren om een ondeugende website te bezoeken.

Grote kans dat je ook hier zal geconfronteerd worden met de gevolgen van het coronavirus. De populairste adultvideo van het moment, is  ‘Bodycam Footage (CDC Agent) Investigates Deserted Wuhan’ (zie intro beneden). Op het eerste zicht zou je denken dat het hier draait rond een spannende Hollywoodproductie in hetzelfde genre als de bekroonde serie Chernobyl.

In de POV-video stap je in de huid van Jerry, een verpleegkundige in een gaspak die wat ronddwaalt in een verlaten ziekenhuis. Het is donker, Jerry is bang en op zoek naar iemand die hem tevergeefs probeert te bereiken op zijn walkie talkie. Dan verschijnt er ineens een vrouw in een doktersjas en komt er ruis in het beeld.

Daarna wordt Jerry gedwongen door de vrouw om een…. euhm zeer grondig medisch onderzoek te ondergaan.

Maar dit filmpje is slechts het topje van de ijsberg. Een zoekopdracht op sites zoals P0rnhub en xHamster naar ‘corona virus’ leveren ondertussen al honderden resultaten op.

“COVID-19 Coronavirus: Horny Slut Has to Use Protection During OutBreak!”, “Busty Bimbo Nurse Helps Patient With The Corona Virus”, “How to treat Corona Virus in Japan”,… zijn slechts enkele voorbeelden.

Al de filmpjes hebben meestal één gemeenschappelijke factor; de ‘acteurs’ in kwestie dragen mondmaskers. Hierdoor worden standjes als 69 zeer uitdagend, maar zoals sommige fragmenten aantonen, is de volwassenindustrie zeer creatief.

Het virus mag dan gezorgd hebben voor een wereldwijde run op toiletpapier, we raden nu alvast aan een hele voorraad Kleenex zakdoekjes in te slaan.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More