Less is more…

We zaten effe te balen zo’n maand geleden. En neen, dan hebben we het niet over de Kempische gemeente dat wereldberoemd is geworden door de ‘Bom van Balen’, Tom Boonen. Wat dan wel?  Dat de ultieme natte droom van onze hoofdredacteur, Chrissy Teigen, een afspraak had gemaakt bij de plastisch chirurg om haar borsten te laten verkleinen. 

“Jarenlang zijn ze goed voor me geweest. Ik ben er nu klaar mee”, sprak de vrouw van John Legend. “Ik wil een jurk in mijn maat dicht kunnen ritsen en op mijn buik kunnen liggen zonder oncomfortabel te zijn.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

 

Ondertussen zijn de ‘overbodige’ implantaten verwijderd en deelde de knappe MILF een paar polaroids die genomen zijn tijdens de fitting voor mogelijk opnieuw een verschijning in de “Sports Illustrated Swimsuit Edition“. Laat duidelijk zijn dat ze, ondanks een cupmaat minder, hier zeker niet zal misstaan.

En wat die jurk betreft, iets in ons zegt dat John geen problemen zouden hebben met het terug openritsen van die jurk om ze nadien comfortabel op haar buik te leggen, wel?

Bij deze nog een mooie selectie van nu en vroeger. Kwestie van het rouwproces van onze hoofdredacteur wat draaglijker te maken. 

20

Image 20 of 20

Credits: Instagram