Op de vlucht voor privacy, maar wel een realityshow beginnen?

“Hypocriet en voor het geld”

Harry en Meghan smeekte de pers om hen met rust te laten. Prins Harry haalde zelfs zijn dode moeder Diana erbij om zijn smeekbede voor privacy kracht bij te zetten. Het koppel bedankte voor koninklijke titeltjes – een manoeuvre waarvoor de Britse Queen naar de Valium greep – en verhuisde naar een monstervilla in LA. Niet veel later sloten ze voor 150 miljoen dollar een deal met Netflix, om in alle rust de onkosten van hun splendid isolation te kunnen bekostigen. Iedereen dacht dat de Sussexen achter de schermen zouden werken, maar niets blijkt minder waar, want Harry en Meghan hebben getekend voor hun eigen realityprogramma. De Britse pers is verpletterend en noemt de zet “hypocriet”

“Waarom zouden ze hun privéleven nu dan te grabbel gooien?”, klinkt het bij Ingrid Seward, hoofdredactrice van het Britse blad ‘Majesty Magazine’. “Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten. Nu beginnen ze een realityshow. Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét gingen doen. Wat een hypocrieten.”

Drie maanden lang zullen ze constant achtervolgd worden door camera’s. In The Sun zegt een vriend van het koppel dat ze er aan meewerken om aan de kijkers de échte Meghan te laten zien. “Tot nu toe krijgt ze namelijk heel wat kritiek te verwerken. Het zal niet zijn zoals bij de Kardashians, maar net heel smaakvol.”

Ok, smaakvolle pulp dan. We zijn benieuwd. Of nee, we zijn niet benieuwd. Of beter, we zijn niet meer benieuwd.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More