Op de World Series of Beer Pong kunt u maar liefst 52.700 euro winnen (video)

Alle studenten zullen het beamen: Beer Pong is het meest geniale drankspel dat er is.  Het is vermakelijk, spannend en u wordt er straalbezopen van.

Voor de enkeling die niet weet hoe het spel in elkaar zit, leggen wij het even uit. Twee teams zetten ieder tien met bier gevulde bekers tegenover elkaar in piramidevorm. Het doel is om de beer pong-bal vanaf een afstand in de beker van de tegenstander te gooien of te stuiteren. De tegenstander moet de getroffen beker dan leegdrinken. Het team dat als eerste al zijn bekers heeft leeggedronken, heeft verloren en mag als troost ook nog de resterende bekers van de tegenstander leegdrinken.

De experts onder ons kunnen – of moeten, eigenlijk – komende zomer een ticket richting Las Vegas boeken. Van 6 tot en met 8 juli zal daar de World Series of Beer Pong plaatsvinden. Er worden ongeveer duizend deelnemers verwacht.

Om u in te schrijven moet u 215 euro neertellen, maar u kunt wel 52.700 euro te winnen. Zo’n kans krijgt u nooit meer in de schoot… geworpen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More