Het hele debacle met de aangekochte koffiefilters mondmaskers zal Maggie & co nog zeer lang gaan achtervolgen.

De enige vorm van succes die ze tot nu toe geboekt hebben, is dat in het woord ‘successierechten’. Maar om alleen met de vinger te wijzen naar onze regering is wat kort door de bocht. Teveel malafide fraudeurs die willen profiteren van de huidige malaise, dragen zeker ook hun steentje bij.

Het volgende mondmasker laat meteen weten wat je van de gehele situatie denkt. De LED Face Masks van het modebedrijf Lumen Couture uit het Amerikaanse Seattle, voldoen helemaal niet aan de strenge eisen voor medisch gebruik. Dat laten ze ook duidelijk weten op hun website.

Het is eerder een handig en leuk uitziend accessoire dat je kan dragen om een boodschap klaar en duidelijk de wereld in te sturen. Staat de persoon in de wachtrij voor jou iets te dicht in jouw persoonlijke zone? Dankzij de bijhorende app kan je hem of haar een LED-berichtje laten lezen op je masker, wanneer je geen zin hebt om zelf je mond open te trekken. Maar het LED paneel laat ook afbeeldingen toe, denk maar aan een vriendelijke middelvinger.

De elektronica in het mondmasker is gemakkelijk verwijderbaar, zodat het schoonmaken geen probleem vormt. 

Bij elke aankoop gaat 60% van de winst naar een fonds voor COVID19 slachtoffers.

Voor 80 euro ziet de bakker meteen of je een grijs of wit brood wenst, zonder woorden te gebruiken.

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."