Sommige venten kopen een Ferrari wanneer ze in hun midlifecrisis belanden – en een bankrekening hebben die dat toelaat. Anderen gaan dan weer voor een heuse carrièrewending. Of je nu die dekselse midlifecrisis voelt aankomen, of je nog in het begin van je carrière staat: grijp je kans, word adultmovie-producent.

En koop dan meteen daarna die dikke Ferrari. Na de staalindustrie en de auto-industrie, staat de volwassenenindustrie immers op de derde plek van sectoren die de meeste omzet genereren.

Hoe je dat doet? We schreven het gisteren al. Dennis Black Magic trekt naar Praag om daar de bevallige Eveline Dellai te ontmoeten. We hadden gezegd dat we zouden uitvogelen wat-ie met haar van plan is, en dat hebben we gedaan ook. Het heeft namelijk alles te maken met een langspeelfilm die er op til staat: ‘De Modestad’. Niemand minder dan Herman Brusselmans mocht dit script inlezen, waarna hij zijn bewondering niet meer onder stoelen of banken verstopt kreeg. Soit, een kaskraker in spé dus.

En omdat het een ‘big film’ zal worden, zoals we die nog nooit eerder zagen in de adult-industrie, gaat Black Magic, net als andere grote Vlaamse regisseurs, met producenten werken.

Enfin, hij is dus nog op zoek naar producenten. Geef toe: wie wil er nu niet in het glamourleven zitten, op idyllische locaties en tussen de bloedmooie modellen. HIER zo kan je Dennis contacteren.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.