Opgepast dat ‘superwapen’ NK7 u vandaag niet in het vizier krijgt!

De politie, uw en onze vriend, houdt vandaag namelijk een klopjacht en zet daarbij voor het eerst supergrof geschut in.

Vandaag wordt voor de zevende keer een nationale flitsmarathon georganiseerd. Agenten van alle steden, gemeenten en gehuchten stellen zich strategisch op om laagvliegers op de gevoelige plaat vast te leggen.

Naast de traditionele flitsauto’s en speedguns wordt vandaag voor het eerst de NK7 ingezet, een gloednieuw superwapen dat maar liefst zes voertuigen én in twee rijrichtingen tegelijk kan flitsen. Het blitse flitsding kan bovendien geheel onopvallend in een vuilbak, elektriciteitskast of desnoods een vogelhuisje verstopt worden.

Ontsnappen aan de opperflitser is vandaag bijgevolg erg moeilijk. Het enige dat u kunt ondernemen, is uw rechtervoet – of de rechterhand voor de motorrijders onder ons – in bedwang houden. Ondergetekende’s wederhelft heeft vanochtend de sleutels van de auto voor alle veiligheid verstopt. Hopelijk heeft ze die, zoals tijdens de flitsmarathon van vorig jaar, niet in het Albertkanaal gekieperd. (SL)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More