Opnieuw slecht nieuws voor prins Laurent

Prins Laurent heeft opnieuw slecht nieuws gekregen. De langverwachte vestiging van McDonald’s in Tervuren komt er uiteindelijk niet.

Het nieuwe restaurant van de fastfoodketen zou op de Leuvensesteenweg komen, net naast supermarkt Carrefour. In de buurt liggen ook enkele scholen, waaronder de British School of Brussels met meer dan 1.000 leerlingen. Uiteindelijk werd de vergunning geweigerd en komt er geen vestiging van McDonald’s.


Dat is vooral slecht nieuws voor Laurent die op een boogscheut van die plaats woont. Vandaag moet Monseigneur naar Overijse voor zijn Big Mac. In dat restaurant kennen ze de “Lorre” maar al te goed. Een medewerker: “Laurent wilde al bediend worden aan een tafeltje vooraleer dat de norm werd. Bovendien wisten we dat Laurent na afloop zou vertrekken met een voorraad papieren servetten.”


Ook Noël Vaessen, adviseur bij Laurent, heeft een anekdote. Hij herinnert zich dat Laurent ooit 5 Big Macs na elkaar binnenspeelde. Op amper 2 minuten tijd. Uiteraard kon de prinselijke maag de grote hoeveelheid fastfood niet verwerken en was er maar een weg voor het voedsel: via de mond terug naar buiten…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More